CUPTOR DE USCARE „APARAT CIJOVA” OLISLAB 4300 (PCHMC)
Cuptorul de uscare OlisLab 4300 (aparatul Cijova), o versiune îmbunătățită a cuptorului PCHMC, este conceput pentru determinarea accelerată (expres) și controlul conținutului de umiditate al materiilor prime alimentare, al produselor semifinite și al produselor finite; precum și pentru determinarea conținutului de gluten uscat.
Descriere
Specificații tehnice
Avantaje
Foto/Video
Informații suplimentare
Описание
Описание
Олис
Олис
Cuptorul de uscare OlisLab 4300 (aparatul Cijova), o versiune îmbunătățită a cuptorului PCHMC, este conceput pentru determinarea accelerată (expres) și controlul conținutului de umiditate al materiilor prime alimentare, al produselor semifinite și al produselor finite; precum și pentru determinarea conținutului de gluten uscat.
Este utilizat în cadrul întreprinderilor de recepție a cerealelor, de procesare a cerealelor, de panificație și alte întreprinderi alimentare, stații de testare a soiurilor, laboratoare de cercetare și companii de inspecție.
Specificații tehnice
Выберите модель
Model | OLISLAB 4300 |
Tip | cu suprafață metalică / cu suprafață neaderentă |
Interval de reglare automată a temperaturii, ℃ | 50…199 |
Stabilitatea temperaturii în regim termic stabilit în zona de lucru, ℃ | ± 2 |
Discretitatea setării temperaturii, ℃ | 0,1 |
Durata de încălzire până la +160 °С în condițiile de funcționare specificate, minute, nu mai mult | 30 |
Tipul rețelei | 1N~ |
Alimentare electrică: tensiune / frecvență, V/Hz | 230±23 / 50 |
Putere consumată, W | 700 |
Dimensiuni de gabarit L x A x Î: | |
– unitatea de uscare, mm, nu mai mult | 345 × 220 × 170 |
– unitatea de control, mm, nu mai mult | 185 × 160 × 65 |
– în stare de transport, mm, nu mai mult | 8,5/10,0 |
Avantaje
- Determinarea rapidă a rezultatelor datorită încălzirii la temperaturi ridicate între plăcile de încălzire prin contact.
- Panoul indicator cu numărătoare inversă este clar vizibil.
- Stabilitatea temperaturii datorită termostatelor de înaltă precizie.
- Încălzire uniformă a produsului datorită construcției masive a plăcilor de încălzire prin contact.
- Permite controlul conținutului de umiditate al aproape oricărui produs alimentar care conține umiditate.
Выберите модель
Model | OLISLAB 4300 |
Tip | cu suprafață metalică / cu suprafață neaderentă |
Interval de reglare automată a temperaturii, ℃ | 50…199 |
Stabilitatea temperaturii în regim termic stabilit în zona de lucru, ℃ | ± 2 |
Discretitatea setării temperaturii, ℃ | 0,1 |
Durata de încălzire până la +160 °С în condițiile de funcționare specificate, minute, nu mai mult | 30 |
Tipul rețelei | 1N~ |
Alimentare electrică: tensiune / frecvență, V/Hz | 230±23 / 50 |
Putere consumată, W | 700 |
Dimensiuni de gabarit L x A x Î: | |
– unitatea de uscare, mm, nu mai mult | 345 × 220 × 170 |
– unitatea de control, mm, nu mai mult | 185 × 160 × 65 |
– în stare de transport, mm, nu mai mult | 8,5/10,0 |
- Determinarea rapidă a rezultatelor datorită încălzirii la temperaturi ridicate între plăcile de încălzire prin contact.
- Panoul indicator cu numărătoare inversă este clar vizibil.
- Stabilitatea temperaturii datorită termostatelor de înaltă precizie.
- Încălzire uniformă a produsului datorită construcției masive a plăcilor de încălzire prin contact.
- Permite controlul conținutului de umiditate al aproape oricărui produs alimentar care conține umiditate.
ÎNCĂ ÎN SECȚIUNE