Morile de măcinare a grâului cu o capacitate de la 30 de tone/zi până la 240 de tone/zi în una sau mai multe fracţii

Mori complete de măcinare a grâului cu o capacitate de 30 tone/zi până la 240 de tone/zi în una sau mai multe fracţii.
Descriere
Caracteristici
Avantaje
Foto/Video
Informații suplimentare
Описание
Описание
Олис
Олис

Mori complete de măcinare a grâului cu o capacitate de 30 tone/zi până la 240 de tone/zi în una sau mai multe fracţii.

Producția de făină de bază în funcție de tipul de măcinare efectuat:

Măcinare cu o singură fracţie, %
Măcinare în două fracţii, %
Măcinare în trei fracţii, %
Unități de albire, u.c. nu mai puțin de
Făină de calitate superioară
70
55-60
55-60
59
Făină de calitatea întâi
--
13-18
10-15
43
Făină de calitatea a doua
--
--
2-4
21
Producție totală
70
73
75

Avantaje

  • Calitatea și cantitatea de gluten din făină, precum și stabilitatea acestora, sunt asigurate de prezența comunicațiilor pentru formarea loturilor de măcinare a cerealelor;
  • Calitatea stabilă a morăritului în sezonul rece este asigurată de disponibilitatea unui încălzitor de cereale;
  • Metodele de prelucrare intensivă permit o prelucrare eficientă a cerealelor de orice stare de măcinare, fără a afecta calitatea produsului;
  • Există posibilitatea de selectare a grișului, a făinii și a tărâțelor alimentare incluse în rețeta unei serii de sortimente de pâine;
  • Este posibilă schimbarea rapidă a tipului de măcinare și a producției de făină în funcție de tip;
  • Moara poate fi reconfigurată pentru a măcina secară și a produce făină integrală din orice cereale.

Producția de făină de bază în funcție de tipul de măcinare efectuat:

Măcinare cu o singură fracţie, %
Măcinare în două fracţii, %
Măcinare în trei fracţii, %
Unități de albire, u.c. nu mai puțin de
Făină de calitate superioară
70
55-60
55-60
59
Făină de calitatea întâi
--
13-18
10-15
43
Făină de calitatea a doua
--
--
2-4
21
Producție totală
70
73
75
  • Calitatea și cantitatea de gluten din făină, precum și stabilitatea acestora, sunt asigurate de prezența comunicațiilor pentru formarea loturilor de măcinare a cerealelor;
  • Calitatea stabilă a morăritului în sezonul rece este asigurată de disponibilitatea unui încălzitor de cereale;
  • Metodele de prelucrare intensivă permit o prelucrare eficientă a cerealelor de orice stare de măcinare, fără a afecta calitatea produsului;
  • Există posibilitatea de selectare a grișului, a făinii și a tărâțelor alimentare incluse în rețeta unei serii de sortimente de pâine;
  • Este posibilă schimbarea rapidă a tipului de măcinare și a producției de făină în funcție de tip;
  • Moara poate fi reconfigurată pentru a măcina secară și a produce făină integrală din orice cereale.
scroll-up-arrow