MOARA AGREGATĂ „OPTIMATIC-M-30”

Moara agregată "OPTIMATIC-M-30" este proiectată pentru prelucrarea boabelor de grâu în făină în una sau mai multe fracţii.

Este livrată cu propria structura metalică de susținere, scări și platforme de deservire, sistem de aspirație, sistem de transport pneumatic, sistem electric și automatizare. Deoarece moara este complet asamblată înainte de expediere, nu este nevoie de mai mult de trei săptămâni pentru a finaliza asamblarea la fața locului. În special, este eliminată complet necesitatea de a efectua lucrări de tăiere, sudare și găurire la fața locului.
Descriere
Caracteristici
Avantaje
Foto/Video
Informații suplimentare
Описание
Описание
Олис
Олис

Moara agregată „OPTIMATIC-M-30” este proiectată pentru prelucrarea boabelor de grâu în făină în una sau mai multe fracţii.

Este livrată cu propria structura metalică de susținere, scări și platforme de deservire, sistem de aspirație, sistem de transport pneumatic, sistem electric și automatizare. Deoarece moara este complet asamblată înainte de expediere, nu este nevoie de mai mult de trei săptămâni pentru a finaliza asamblarea la fața locului. În special, este eliminată complet necesitatea de a efectua lucrări de tăiere, sudare și găurire la fața locului.

 

Producția de făină de bază în funcție de tipul de măcinare efectuat:

Măcinare cu o singură fracţie, %
Măcinare în două fracţii, %
Măcinare în trei fracţii, %
Unități de albire, u.c. nu mai puțin de
Făină de calitate superioară
65-70
55-60
55-60
59
Făină de calitatea întâi
--
13-18
10-15
43
Făină de calitatea a doua
--
--
2-4
21
Producție totală
65-70
73
75

Avantaje

  • Metodele de prelucrare intensivă permit o prelucrare eficientă a cerealelor cu condiții de măcinare reduse, fără a afecta calitatea produsului;
  • Este posibilă schimbarea rapidă a tipului de măcinare și a producției de făină în funcție de tip;
  • Există posibilitatea de selectare a grișului, a făinii și a tărâțelor alimentare incluse în rețeta unei serii de sortimente de pâine;

 

Producția de făină de bază în funcție de tipul de măcinare efectuat:

Măcinare cu o singură fracţie, %
Măcinare în două fracţii, %
Măcinare în trei fracţii, %
Unități de albire, u.c. nu mai puțin de
Făină de calitate superioară
65-70
55-60
55-60
59
Făină de calitatea întâi
--
13-18
10-15
43
Făină de calitatea a doua
--
--
2-4
21
Producție totală
65-70
73
75
  • Metodele de prelucrare intensivă permit o prelucrare eficientă a cerealelor cu condiții de măcinare reduse, fără a afecta calitatea produsului;
  • Este posibilă schimbarea rapidă a tipului de măcinare și a producției de făină în funcție de tip;
  • Există posibilitatea de selectare a grișului, a făinii și a tărâțelor alimentare incluse în rețeta unei serii de sortimente de pâine;

 

scroll-up-arrow